Concept

Designul de iluminat este o sinergie între artă și știință, care prin crearea de umbre și lumini dă contur spațiului, creează volume și pune în valoare arhitectura, designul de interior, mobilierul și toate celelalte elemente care compun spațiul. Un concept de iluminat tailor-made pentru proiectul tău înseamnă ca fiecare spațiu să fie analizat individual și în ansamblu ca să poată fi perceput, vizualizat și utilizat așa cum a fost planificat. Înseamnă să îți înțelegem stilul de viață, obiceiurile și viziunea despre spațiul în care îți dorești să îți petreci serile, să iei cina, să citești și să te relaxezi. Să înțelegem fluxurile de lucru și tipul de activitate dintr-un spațiu industrial sau de birouri. Să contribuim pozitiv la experiența culinară pe care o ai într-un restaurant nou. Să te ajutăm să te simți confortabil chiar și atunci când ești departe de casă, într-o cameră de hotel.

Proiectare

Echipa noastră de ingineri și arhitecți specializați în design de iluminat, cu pregătire internațională, dezvoltă concepte personalizate de iluminat pentru orice tip de spațiu – rezidențial, comercial, HoReCa, office, medical sau industrial. Lucrăm în strânsă colaborare cu arhitecți, constructori, project manageri și cu orice altă specialitate implicată în proiect pentru atingerea tuturor obiectivelor proiectului. Acoperim întreaga gamă de faze tipice de proiectare, de la proiectarea conceptuală prin proiectarea detaliată, documentația de instalații, specificațiile, supravegherea șantierului până la asigurarea de suport specializat după implementarea proiectului. Realizăm fiecare etapă din proiect, apelând continuu la cunoștințele noastre solide în construcții, instalații, corpuri de iluminat și în toate sistemele de dimare sau domotică.

Montaj

De 20 de ani executăm lucrări de instalații electrice în România, la standarde italiene, având know-how și pregătire profesională în Italia. Avem o echipă de electricieni autorizați cu vastă experiență în instalații electrice rezidențiale și industriale, atât tradiționale, cât și de tip SmartHome sau BMS. Echipa noastră de execuție deține și cunoștințe din domeniul construcțiilor, astfel încât reușește să găsească soluții optime pentru depășirea oricărui obstacol la execuția și implementarea sistemelor electrice și de iluminat. Din echipa noastră fac parte electricieni profesioniști care sunt în LuceDomotica încă de la înființare, din 2003. Astfel au dezvoltat cunoștințe aprofundate în instalarea și funcționarea corpurilor de iluminat din portofoliul nostru, ceea ce îți asigură un montaj bine realizat, fără riscuri și fără întârzieri.

Planuri de arhitectură și instalații

Concept de iluminat

Documentație

Calcul luminotehnic
Render / Simulare 3D
Poziționare DWG

Execuție

Urmărire șantier
Instalații electrice
Montaj specializat

Arhitectural

Încadrare în arhitectură
Crearea ambientelor

Tehnic

Soluția potrivită de iluminat
Soluția electrică și de montaj

Design de iluminat - schita

Proiecte iluminat